Δαμάστα: «Νέα εποχή, με νέες ιδέες, όρεξη και ενθουσιασμό»

Για νέα εποχή, νέες ιδέες, όρεξη και… ενθουσιαμό, μιλά η Δαμάστα σε νέα ανακοίνωσή της, καλώντας τα παιδιά της Δαμάστας, να εγγραφούν στην ακαδημία του Candia Sport, έχοντας και προνομιακή έκπτωση ύψους 30%!

Η ανακοίνωση της Δαμάστας, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η συνεργασία της Δαμάστας με το Candia Sport σε επίπεδο υποδομών, φέρνοντας μια νέα εποχή, με νέες ιδέες, όρεξη και ενθουσιασμό για το μέλλον!

Μάλιστα, μετά από συντονισμένες ενέργειες από τους ανθρώπους που τρέχουν αυτό το project, έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για όλα τα παιδιά, τόσο τα Δαμαστιανάκια, όσο και τα νέα ταλέντα από το Ηράκλειο που θέλουν να συμμετέχουν στην καινούργια αυτή προσπάθεια.

Μετά από πρωτοβουλία του ηγέτη της Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη, για όσα παιδιά από την Δαμάστα εγγραφούν στο Candia Sport, θα υπάρχει έκπτωση 30% στο μηνιαίο κόστος.

Επίσης ετοιμάζονται πολλές εκπλήξεις και καινοτομίες μέσα από αυτή τη συνεργασία και την ένωση των δυνάμεων της Δαμάστας με το Candia Sport.

Ο ΑΟ Δαμάστας απευθύνει για άλλη μια φορά κάλεσμα σε όλα τα παιδιά που κατάγονται από την Δαμάστα αλλά και όλα τα παιδιά του Ηρακλείου να κάνουν άμεσα την εγγραφή τους στο Candia Sport και να συμμετέχουν σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια, η οποία βάζει τις βάσεις για το μέλλον.

Όλα τα παιδιά του Candia Sport είναι πλέον και παιδιά του ΑΟ Δαμάστας, εντάσσονται στην οικογένειά μας και ευελπιστούμε σύντομα οι καρποί αυτής της συνεργασίας να ωριμάσουν και να μας κάνουν υπερήφανους με την ποδοσφαιρική τους διαδρομή.

Μέσα από τις καλύτερες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις όπως αυτές που διαθέτει το Candia Sport, μέσα από την τεχνογνωσία, τις ιδέες και την όρεξη του ιδιοκτήτη κ. Χρήστου Καταρτζόγλου, της διοίκησης και των στελεχών του Candia Sport αλλά και μέσα από το όραμα για το μέλλον του Αντώνη Παπαδάκη και της ποδοσφαιρικής οικογένειας του ΑΟ Δαμάστας, βλέπουμε ξεκάθαρα ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον.

Ελάτε κι εσείς στην οικογένειά μας!

Τηλέφωνα για επικοινωνία και εγγραφές: 281 031 7438 – 6947914140

Διεύθυνση: Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 72, Αμμουδάρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P