
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Δαμάστα και ο ηγέτης της ομάδας Αντώνης Παπαδάκης, θέλησαν να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο Μανώλη Βίστη και το Δ.Σ. του Αλμυρού για την φιλοξενία που επεφύλαξαν στην αποστολή του ΑΟ Δαμάστας στον μεταξύ μας αγώνα.
Η ανακοίνωση της Δαμάστας αναφέρει: «Ο ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. της ομάδας ευχαριστούν τον πρόεδρο κ. Μανόλη Βίστη και το Δ.Σ. του Αλμυρού για την φιλοξενία που επεφύλαξαν στην αποστολή του ΑΟ Δαμάστας στον μεταξύ μας αγώνα.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της Γ’ Εθνικής διεξήχθη ένας αγώνας μεταξύ δύο ομάδων που εκπροσωπούν το ποδόσφαιρο του Μαλεβιζίου, μέσα σε πολιτισμένη και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ευχόμαστε στο φίλο σωματείο του Αλμυρού καλή συνέχεια και επίτευξη των στόχων του».