ΑΟΤ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ξεχνάει τον Εθνικό και κοιτάζει μπροστα ο ΑΟΤ

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ξεχνάει τον Εθνικό και κοιτάζει μπροστα ο ΑΟΤ
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ανασύνταξη για τον ΑΟΤ ενόψει της συνέχεια του πρωταθλήματος, μετά την ήττα της ομάδας με 3-0 από τον Εθνικό.

Το έργο της ομάδας του Τυμπακίου ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο και ήρθε μία ήττα «εντός προγράμματος» από τον Εθνικό. Μία ομάδα που είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί της κατηγορίας, για την διεκδίκηση της ανόδου.

Η επόμενη αγωνιστική, θα βρει την ομάδα του Νίκου Σουτζή στην… προπόνηση, αφού θα κάνει το ρεπό της. Αυτό, θα δώσει την ευκαιρία στον τεχνικό των ασπρόμαυρων και το σύνολο του, να μαζέψει δυνάμεις, να ανασυνταχθεί και να προετοιμαστεί για την 9η αγωνιστική (16/11), όπου υποδέχεται το Μαρκό στο γήπεδο του Τυμπακίου.

 

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΑΟΤ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα