Μ. Πίτσος: «Μεγάλη νίκη, αλλά οι πανηγυρισμοί σταματάνε τώρα»

Μήνυμα προσγείωσης και συγκέντρωσης έστειλε μέσω του 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Μηνάς Πίτσος μετά τη μεγάλη νίκη του Εργοτέλη στον Κρουσώνα.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» έκανε λόγο για μία μεγάλη νίκη, η οποία όμως δεν πανηγυρίζεται ούτε σήμερα όπως χαρακτηριστικά είπε, αφού ο Εργοτέλης πρέπει να συνεχίσει με την ίδια συνέπεια και σοβαρότητα.

Παράλληλα ο Μηνάς Πίτσος ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά είπε: «Σίγουρα είναι μια μεγάλη νίκη, όμως χρειάζεται σοβαρότητα, προσγείωση και συγκέντρωση. Δεν πανηγυρίζουμε ούτε σήμερα.

Όπως κέρδισες τα δύο ντέρμπι, μπορείς εύκολα να χάσεις τα επόμενα παιχνίδια και να βρεθείς και πάλι στη θέση που ήσουν. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι προσηλωμένοι στα κρίσιμα ματς.

Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Μπορείς να βάλεις τέσσερα γκολ, όπως μπορείς να δεχτείς τέσσερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και τον Κρούσωνα για τη φιλοξενία. Η νίκη λέει πολλά, αλλά το 1-0 από το 4-0 είναι κοντά και κάτι που μπορεί να συμβεί σε κάθε ομάδα, αλλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως αυτά τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι φορούν μια φανέλα με μεγάλη ιστορία. Μέχρι τώρα την υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο, και θέλουμε να συνεχίσουν έτσι. Κοιτάμε ήδη το δύσκολο παιχνίδι με τον Ανθεστίωνα.

Οι πανηγυρισμοί έχουν ήδη σταματήσει. Οι πανηγυρισμοί είναι για τα γκολ. Συγχαρητήρια στον Κρούσωνα και ευχαριστώ τον κ. Δευκαλίωνα και το Διοικητικό Συμβούλιο για την ξεχωριστή φιλοξενία, που ένιωσα ακόμα μία φορά πως έχω πολλούς φίλους στον Κρουσώνα, μία ομάδα που έχω περάσει και πέρασα πολύ άμορφα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P