Παρελθόν από τον Ρεθυμνιακό ο Μ. Τζουγανάκης

Παρελθόν αποτελεί πλέον από τον Ρεθυμνιακό ο Μανώλης Τζουγανάκης, με τα «δελφίνια» να ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας τους με τον νεαρό ποδοσφαιριστή!

Ο Μανώλης Τζουγανάκης αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα του Ρεθυμνιακού κατακτώντας το περσινό πρωτάθλημα αλλά και το Super Cup Ρεθύμνου ενώ φέτος έλαβε μέρος σε τρείς επίσημους αγώνες!

Συνολικά, ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 30 αγώνες με τη φανέλα του Ρεθυμνιακού, έχοντας 3 γκολ, 4 ασσιστ σε 1381′ λεπτά συμμετοχής.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού:

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Τζουγανάκη Μανώλη. Ο γεννημένος στις 9/6/2006 δεξιός εξτρέμ αγωνίστηκε την φετινή σεζόν σε 3 επίσημους αγώνες της ομάδας μας με συνολικά 123’ συμμετοχής. Έχοντας κατακτήσει το περσινό πρωτάθλημα αλλά και το Super Cup Ρεθύμνου με τον Ιστορικό, ο Μανώλης Τζουγανάκης στον 1 χρόνο παρουσίας του στο Ρεθυμνιακό, έλαβε μέρος σε 30 αγώνες και στα συνολικά 1381 λεπτά συμμετοχής είχε 3 γκολ, 4 ασίστ και 1 δοκάρι. Ευχαριστούμε τον Μανώλη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P