Πρ. Νικολάου: «Η Χαραυγή έχει αλλάξει ταυτότητα και το έχει αποδείξει»

Τη δική του απάντηση με σχόλιο του στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Προκόπης Νικολάου για την… επίμαχη φάση στο παιχνίδι της Χαραυγής με τη Φαιστό.

Ο αρχηγός της Χαραυγής, του οποίου την αποβολή ζήτησαν οι άνθρωποι της Φαιστού για μαρκάρισμα πάνω στον Γιώργο Παπαδάκη, υποστήριξε πως η εικόνα και η ταυτότητα της Χαραυγής έχει αλλάξει.

Ο έμπειρος αμυντικός ανέφερε πως λάθη από τους διαιτητές συμβαίνουν, ενώ κάλεσε άπαντες να επικεντρώνονται στο αγωνιστικό σκέλος…

Αναλυτικά έγραψε: «Εσείς κύριοι που λέτε για την Χαραυγή, θα ήθελα να σας πω ότι έχει αλλάξει ταυτότητα η ΧΑΡΑΥΓΗ και αυτό το έχει αποδείξει και πέρυσι και φέτος μέχρι στιγμής

Δεν είναι όπως παλιά, που έκανε φασαρίες, που τα έβαζε με τους διαιτητές, με τους αντιπάλους και με όλο το γήπεδο. Τώρα για τον διαιτητή δεν γίνεται να τα βλέπει όλα, όλοι κάνουμε λάθη και μέσα από αυτά της περισσότερες φορές μαθαίνουμε και καθορίζουν και την ζωή του κάθε ανθρώπου.

Γιατί δεν μιλάμε αγωνιστικά, που για εμένα έχει περισσότερο σημασία αντί να κάθομαι και να ασχολούμαι με τον διαιτητή και να μην ασχοληθώ με το άθλημα και να κάνω συζήτηση για το αγωνιστικό κομμάτι και για την ομάδα μου,  και όχι μόνο και για άλλες ομάδες και να κάνω αυτοκριτική!

Αφού θέλετε λοιπόν να κάνετε κουβέντα κάνετε αγωνιστικά και να ξέρετε ότι η Χαραυγή έχει πλέον άλλη ταυτότητα και το έχει αποδείξει!

Καλό μεσημέρι σε όλους. Είμαι στην διάθεση σας να κάνουμε κουβέντα αγωνιστικά μόνο! Καλό μεσημέρι και πάλι».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P