«Φωνές» από τη Φαιστό (pic)

Η Φαιστός «φωνάζει» για τη διαιτησία του Αλέξανδρου Ζαφείρη, υποστηρίζοντας πως στο 10ο λεπτό, θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Προκόπης Νικολάου για μαρκάρισμα πάνω στον Γιώργο Παπαδάκη «Μαυρίδη».

Χαραυγή και Φαιστός, αναμετρήθηκαν στο «Γ. Σκουρέλλος» για την 6η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ, με την Χαραυγή να φεύγει νικήτρια από το γήπεδο επικρατώντας 3-2 της Φαιστού με γκολ στο φινάλε.

Στο παιχνίδι αυτό, τα παράπονα ήταν έντονα από τη Φαιστό, κυρίως για μη καταλογισμένη αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Προκόπη Νικολάου για μαρκάρισμα στον Γιώργο Παπαδάκη «Μαυρίδη» στο 10ο λεπτό, έχοντας ήδη δεχτεί κίτρινη κάρτα στο 4’.

Όπως υποστηρίζουν στην Φαιστό, δημοσιεύοντας και σχετική φωτογραφία του ποδοσφαιριστή τους, που φέρεται να έχει δεχτεί χτύπημα στον μηρό, θα έπρεπε ο Αλέξανδρος Ζαφείρης να έχει αποβάλλει στη φάση αυτή, τον Προκόπη Νικολάου.

Στην Φαιστό, υποστηρίζουν χαρακτηριστικά τα εξής: «Αν αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία δεν είναι κόκκινη κάρτα στο 10ο λεπτό και ενώ ο ποδοσφαιριστής που κάνει το φάουλ έχει κίτρινη κάρτα από το 4ο λεπτό από ένα διαιτητή Γ Εθνικής, τότε τι είναι;

Περιμένουνε απάντηση από την επιτροπή διαιτησίας αν και είμαι σίγουρος ότι δε θα λάβουμε ποτέ.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Χαραυγής για τη νίκη και την ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία.

Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και δεν χρειάζεται την βοήθεια κανενός για να πρωταγωνιστεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P