Κ. Φραντζέσκος: «Δεν γίνεται στο ποδόσφαιρο να παίζεις 45 λεπτά και να θες να διεκδικήσεις κάτι»

Ο προπονητής του ΠΟΑ μίλησε για την ήττα από το Χαϊδάρι και τα λάθη που έκανε η ομάδα του στα τρία από τα τέσσερα γκολ, που είχαν δουλευτεί μέσα στην εβδομάδα.

Ο Κώστας Φραντζέσκος μόνο ευχαριστημένος δεν ήταν από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο 45λεπτο, με τα τρία από τα τέσσερα γκολ να έχουν δουλευτεί στην προπόνηση, καθώς γνώριζαν πως παίζει το Χαϊδάρι, με την προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο να μην είναι αρκετή για να διεκδικήσεις κάτι από ένα ματς.

Οι δηλώσεις του Κώστα Φραντζέσκου:

«Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Να είμαστε αντικειμενικοί. Ό,τι προσπάθεια και να κάναμε, όταν είχαμε μείνει και με 10 παίκτες και μετά με 9, είναι πολύ δύσκολο να γυρίσει ένα παιχνίδι.

Τελικά, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να έρχονται οι ομάδες εδώ πέρα, να τελούν τα χέρια τους, να ξέρουν ότι θα προηγηθούν σίγουρα στο σκορ και εμείς να κυνηγάμε τον αντίπαλο συνέχεια. Δεν μπορώ άλλο αυτό το πράγμα. Κάτι πρέπει να γίνει. Κάτι θα γίνει όμως.  Δεν μπορεί να συνεχίσει αυτό το πράγμα.

Πρώτη φορά έχω δει την ομάδα μου, με άλλα απαθέστατη, να μην έχει μπει μέσα στο γήπεδο για 45 λεπτά. Καν. Δεν θυμάμαι έναν να έχει προσπαθήσει. Έναν παίκτη.

Και στο δεύτερο, τα ίδια τα παιδιά σχεδόν, να είναι αλλαγμένα. Να θέλουν να κάνουν μια προσπάθεια.

Δεν γίνεται όμως στο ποδόσφαιρο να παίζεις 45 λεπτά και να θες να διεκδικήσεις κάτι. Το ποδόσφαιρο είναι 90 λεπτά συν. Αν θέλουμε να κερδίζουμε κάτι, πρέπει να είμαστε από το πρώτο έως το συν.

Σήμερα, πραγματικά, δεν δικαιούμαστε τίποτα. Αυτά.

Αν δεν είσαι σοβαρός όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό, να είσαι συγκεντρωμένος και σοβαρός, να πρέπει να προσέξεις αυτά που έχουμε πει όλη την εβδομάδα, επακόλουθο θα είναι αυτό το πράγμα που είδατε σήμερα. Πρώτη φορά το είδαμε σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Δηλαδή, δεχτήκαμε τέσσερα γκολ και τα τρία είναι από μεγάλη πάσα του τερματοφύλακα και του στόπερ και κάτι που είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα, γιατί ξέραμε πώς παίζει το Χαϊδάρι, δεχτήκαμε τρία γκολ τέτοια. Δηλαδή, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Με τι να πούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P