Στοίχημα: Βρίσκουν δίχτυα Εσπανιόλ και Σεβίλλη

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Παρασκευής (25/10). Ξεχωρίζει πρόταση από τη Λα Λίγκα και τον αγώνα Εσπανιόλ – Σεβίλλη, την οποία βλέπετε πιο κάτω. Ενώ θα βρείτε για σήμερα και κορυφαία Προγνωστικά Euroleague με την επίσκεψή σας στο Betarades.gr.

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Εσπανιόλ, που γνώρισε την τέταρτη ήττα της στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στη La Liga, εκτός έδρας με 4-1 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Είχε χάσει με το ίδιο σκορ στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ, με 1-0 στη Σεβίλλη από την Μπέτις και με 2-1 στην έδρα της από τη Βιγιαρεάλ, ενώ στο γήπεδό της είχε επικρατήσει με 2-1 απέναντι στη Μαγιόρκα. Στις πέντε τελευταίες επίσημες αναμετρήσεις της στη Βαρκελώνη, έχει τρεις νίκες και δυο ήττες. Είναι παραγωγική, καθώς έχει σημειώσει οκτώ τέρματα στους προαναφερθέντες αγώνες. Στα πέντε τελευταία ματς της, όμως, ανεξαρτήτως έδρας, έχει δεχτεί 12 γκολ.

Από εκτός έδρας συντριβή με 5-1 από την Μπαρτσελόνα προέρχεται η Σεβίλλη, που επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Είχαν προηγηθεί οι εντός έδρας νίκες με 2-1 επί της Βαγιαδολίδ και με 1-0 στο ντέρμπι με την Μπέτις, ενώ αναδειχτεί ισόπαλη, 1-1, στο Μπιλμπάο απέναντι στην Αθλέτικ. Δεν τα πάει καλά μακριά από τη Σεβίλλη, καθώς δεν έχει νίκη στους εφτά τελευταίους αγώνες της για το πρωτάθλημα και μετράει τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Έχει βρει δίχτυα στα έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια της. Αμυντικά δεν παρουσιάζει παρόμοια εικόνα, καθώς στις τρεις πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της, έχει δεχτεί οκτώ τέρματα.

Από εκτός έδρας βαριές ήττες προέρχονται και οι δυο ομάδες και θα επιχειρήσουν να βγάλουν αντίδραση. Έχουν ρυθμό τα εντός έδρας παιχνίδια της Εσπανιόλ, με γκολ εκατέρωθεν, ενώ και η Σεβίλλη σκοράρει με συνέπεια, όμως, έχει θέματα στην άμυνα. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.92.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P