Γ. Κίσσας: «Πολλές καλές στιγμές στον Γιούχτα – Να κρατήσουμε το αήττητο της έδρας μας»

Για το παιχνίδι απέναντι στην πρώην ομάδα του τον Γιούχτα μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΑΝ, Γιώργος Κίσσας.

Ο ικανός μέσος που πέρασε δύο επιτυχημένα χρόνια στον Γιούχτα, με αποκορύφωμα το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική, αγωνίζεται πλέον στον ΑΟΑΝ, για τον οποίο έχει να πει τα καλύτερα σε αυτό το πρώτο διάστημα του στην ομάδα.

Ο Κίσσας κάνει το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι του Σαββάτου, ενώ αναφέρεται παράλληλα και στο μεγάλο επίπεδο ανταγωνισμού στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον Γιούχτα:

«Έρχεται ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας. Με μια πολύ καλή ομάδα, θα είναι ένα ματς που, λόγω του κρητικού στοιχείου, αποτελεί ντέρμπι. Εμείς δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στη νίκη που πετύχαμε και να κρατήσουμε το αήττητο στην έδρα μας».

Για τον Γιούχτα, στον οποίο αγωνίστηκε δύο χρόνια:

«Πέρασα δύο σεζόν στον Γιούχτα και έχω να κρατήσω πολλές καλές στιγμές, με αποκορύφωμα το πρωτάθλημα. Είναι ένα σωματείο υγιές, που σε βοηθά να συγκεντρώνεσαι μόνο στο ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά, δεν αλλάζει κάτι, είναι ένα ακόμα παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα και τον βαθμό ανταγωνισμού:

«Από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα το φετινό. Βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα. Δεν υπάρχει φέτος κανένα εύκολο παιχνίδι για κανέναν. Σε κάθε ματς, για να κερδίσεις κάτι, θα πρέπει να παρουσιάσεις τον καλύτερο σου εαυτό».

Για τις πρώτες σου εντυπώσεις από τον “οργανισμό” του ΑΟΑΝ σε όλους τους τομείς:

«Ο ΑΟΑΝ είναι ένα σωματείο γεμάτο υγεία σε όλους τους τομείς. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι κοντά σε όλα τα θέματα, ώστε να μη λείψει ποτέ κάτι. Είναι μια ομάδα με έντονο το τοπικό στοιχείο, και αυτό φαίνεται από τη στήριξη του κόσμου.

Όσον αφορά το προπονητικό τιμ και τους παίκτες, είμαστε ένα σύνολο νέο σε ηλικία, κάτι που βοηθά στο να υπάρχει πολλή όρεξη για δουλειά, κάτι θετικό για κάθε ποδοσφαιριστή. Τέλος, θέλουμε ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας και σε αυτό το ματς, να μας στηρίξει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P