Δ. Σιαπλαούρας: «Άνθρωποι που δεν έχουν καμία ιδέα από ποδόσφαιρο με βάζουν σε σκέψεις να σταμάτησω»

Την πικρία του για την αποβολή που δέχτηκε στο παιχνίδι με το Λίντο, εξέφρασε μέσω του 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο ποδοσφαιριστής των Δειλινών, Δημήτρης Σιαπλαούρας.

Ο έμπειρος αμυντικός των Δειλινών, τόνισε πως στην καριέρα του δεν είχε αποβληθεί ποτέ ξανά με κόκκινη κάρτα. ενώ υποστήριξε πως διαιτησίες όπως εκείνη στο παιχνίδι με το Λίντο, τον βάζουν σε σκέψεις αν πρέπει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο.

Μάλιστα έκανε λόγο για μία απαράδεκτη διαιτησία στο ξεκίνημα της σεζόν για τους «πράσινους», που έχουν τελείωσε με παίκτη λιγότερο στα τρία από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια τους.

Αναλυτικά είπε: «Αγωνίζομαι τόσα χρόνια, έχω δελτίο από 14 ετών και δεν έχω δεχθεί ποτέ απευθείας κόκκινη κάρτα. Κάποιοι άνθρωποι, που δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει το ποδόσφαιρο, με βάζουν σε σκέψεις να το σταματήσω.

Στα τέσσερα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα, έχουμε δεχτεί τρεις κόκκινες κάρτες ως ομάδα, και η διαιτησία είναι απαράδεκτη.

Στο προχθεσινό παιχνίδι έπρεπε να παίζει το Λίντο με 10 παίκτες, όχι εμείς.

Περιμένω και εγώ από τους υπεύθυνους της διαιτησίας να αξιολογήσουν σωστά τη διαιτησία που έφερε αυτά τα αποτελέσματα και ξεσήκωσε χωρίς λόγο ένα ολόκληρο γήπεδο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P