Στοίχημα: Combo στο 2.10 για το Παναθηναϊκός – Τσέλσι

Τα συναρπαστικά παιχνίδια για ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις ξεχωρίζουν από το κουπόνι της Πέμπτης (24/10), ανάμεσα σε αυτά και εκείνα των ελληνικών ομάδων.

Μπορείτε να τσεκάρετε τα δυνατά προγνωστικά Europa League για σήμερα στο Betarades.gr, ενώ παρακάτω ακολουθεί πρόταση με αξία για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Τσέλσι.

Από την επικράτηση εκτός έδρας επί του ΟΦΗ έρχεται ο Παναθηναϊκός με 1-0 για τη Σούπερ Λιγκ την προηγούμενη Κυριακή. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη το σε οκτώ ματς του πρωταθλήματος, βρήκε δίχτυα και πάλι έπειτα από το 3-1 επί του Πανσερραϊκού στις 22 Σεπτεμβρίου. Στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ βρίσκεται στο -3 από τον Ολυμπιακό και στο -5 από την πρώτη θέση. Όσο για το Κόνφερενς Λιγκ, ξεκίνησε στη League Phase με ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Μπάνια Λούκα, δεν πήρε αυτό που ήθελε και η εμφάνισή του ήταν μετριότατη. Την ερχόμενη Κυριακή ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη για το πρωτάθλημα.

Γνώρισε την ήττα η Τσέλσι από τη Λίβερπουλ με 2-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη Κυριακή. Με τον τρόπο αυτό, επέστρεψε στις ήττες μετά από εφτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει απολογισμό 4-2-2 στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές. Είναι στην έκτη θέση στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, στο -3 από την τριάδα και στο -7 από την κορυφή. Στο Κόνφερενς Λιγκ φαίνεται πως δεν δίνει προς το παρόν την ίδια βαρύτητα, έπαιξε με αρκετές αλλαγές κόντρα στη Γάνδη εντός έδρας και δεν είχε, ωστόσο, πρόβλημα να κερδίσει με 4-2. Στα εφτά από τα 10 τελευταία ματς της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μπήκαν Over 2.5 γκολ. Ενώ τα εφτά από τα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της έληξαν με Goal/Goal.

Αντίδραση έβγαλε ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη και το πρωτάθλημα, πήρε ψυχολογία και στο γεμάτο ΟΑΚΑ θα παλέψει κόντρα στο φαβορί του φετινού Κόνφερενς Λιγκ. Η Τσέλσι έχει προβάδισμα στις αποδόσεις για νίκη στην Αθήνα, ωστόσο επιτρέπει στους αντιπάλους της φάσεις. Αναμένουμε ματς με ρυθμό και γκολ, θα προτιμήσουμε το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P