Να βρει σιγά σιγά τα πατήματα του

Ο Ερμής Ατσαλένιου έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με αρνητικά αποτελέσματα και πρέπει να βρει σιγά σιγά τα πατήματα του.

Το νεανικό σύνολο του Ερμή, δείχνει να δυσκολεύεται απέναντι σε πιο δυνατούς και έμπειρους παίκτες και ένα θετικό αποτέλεσμα είναι ικανό να δώσει μεγάλη ώθηση στους «μικρούς» του Ατσαλένιου.

Ο Βασίλης Πρινάρης έχει στη διάθεση του παιδιά ηλικίας 13 εώς 16 χρονών και όπως είναι λογικό, η απειρία των παιδιών φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Μπορούμε να πάρουμε το παράδειγμα της Δόξας Ηρακλείου, που την περσινή σεζόν είχε μαζέψει οκτώ βαθμούς σε 27 παιχνίδια, παρουσιάζοντας μια τελείως διαφορετική εικόνα στο δεύτερο και τρίτο μέρος του πρωταθλήματος.

Φέτος με την εμπειρία από την περσινή σεζόν έχουν καταφέρει σε τρία παιχνίδια να κερδίσουν δύο φορές, κάνοντας επίσης μια ισοπαλία με την ΕΓΟΗ. Τώρα βρίσκονται στην 4η θέση του πρωταθλήματος σε ισοβαθμία με το Άλογο Μαλεβιζίου.

Η κατάσταση του Ερμή είναι παρόμοια και τα αποτέλεσματα που φέρνει μόνο κακό που δεν κάνουν, δίνοντας πολύτιμες εμπειρίες στα παιδιά ώστε στο μέλλον να μπορούν να διαχεριστούν καλύτερα την αισθητή διαφορά στα κορμιά και την δύναμη.

Ο Ερμής Ατσαλένιου έχει ευκαιρία να πάρει τα πάνω του και ένα αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Κυριακής (27/10) με αντίπαλο τον ΟΦΑΜ θα είναι σημαντικής αξίας για την συνέχεια.

Αναλυτικότερα ο αγώνας του Ερμή Ατσαλένιου με τον ΟΦΑΜ θα διεξαχθεί στου γήπεδο των Καλεσών την Κυριακή (27/10) και ώρα 11:30 για το πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στην Β1 ΕΠΣΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P