Στοίχημα: Μπαρτσελόνα – Μπάγερν με G/G από ημίχρονο στο 3.00

Τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης “κλέβουν” για ακόμη μια ημέρα τις εντυπώσεις, με το πρόγραμμα της Τετάρτης (23/10) να είναι πλούσιο σε αναμετρήσεις. Η μεγάλη αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου ξεχωρίζει και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το μεγάλο ματς της Βαρκελώνης το οποίο μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με τις υπόλοιπες προτάσεις της ημέρας.

Στις 22:00 η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπάγερν για την 3η αγωνιστική της League Phase το Τσάμπιονς Λιγκ. Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε από τη διακοπή η Μπαρτσελόνα, καθώς διέλυσε με 5-1 τη Σεβίλλη. Ήταν η τρίτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ διέλυσε με 5-0 τη Γιουνγκ Μπόις, είχε προηγηθεί η ήττα με 2-1 από τη Μονακό στην πρώτη αγωνιστική.

Από την πλευρά της η Μπάγερν ήταν εντυπωσιακή κόντρα στη Στουτγκάρδη, της οποίας επικράτησε με 4-0 στο τελευταίο παιχνίδι της στην Μπουντεσλίγκα. Επέστρεψε έπειτα από τρεις αγωνιστικές στις επιτυχίες, στο Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκε με 1-0 από την Άστον Βίλα εκτός έδρας, ενώ στην πρεμιέρα συνέτριψε με 9-2 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Σε στοιχηματικό επίπεδο, πρόκειται για ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έρχονται από πειστικές εμφανίσεις με πολλά γκολ. Θεωρούμε ότι θα παίξουν για να κερδίσουν, περιμένουμε ματς με υψηλό τέμπο και γκολ απ’ το ξεκίνημα. Θα κρατήσουμε το Goal/Goal στο 1ο ημίχρονο σε απόδοση 3.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P