Τραπέζι στο «Κρι Κρι» για τον ΑΟΑΝ με την ψυχολογία στα ύψη

Τραπέζι πραγματοποίησε ο ΑΟΑΝ το βράδυ της Τρίτης στο μεζεδοπωλείο-εστιατόριο «Κρι Κρι». 

Σε οικογενειακό κλίμα και με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στη Νέα Ιωνία με 1-0 στον ΑΟΑΝ δείπνησαν όλοι μαζί, με παίκτες, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση να περνούν ευχάριστες στιγμές ως μια καλή και μεγάλη παρέα.

Άπαντες απόλαυσαν την ζεστή φιλοξενία του προσωπικού και του ιδιοκτήτη του καταστήματος Κωστή Δατσέρη ο οποίος επί σειρά ετών είναι δίπλα στην ομάδα ως μέλος άλλωστε και του απερχόμενου Δ.Σ. και φυσικά το εξαιρετικό φαγητό.

Η ενημέρωση του ΑΟΑΝ: «Με τις υποχρεώσεις της ομάδας να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής  έπειτα από την πρώτη εντός έδρας νίκη με τη Νέα Ιωνία και την έναρξη της προετοιμασίας για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς το Σάββατο (16.00) στο κρητικό ντέρμπι με τον Γιούχτα, πραγματοποιήθηκε τραπέζι το βράδυ της Τρίτης στο μεζεδοπωλείο-εστιατόριο «Κρι Κρι».

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε το παρών, με παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοικούντες να περνούν ευχάριστες στιγμές ως μια καλή και μεγάλη παρέα, όπως συνεχίζουν την προσπάθεια τους σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα.

Άπαντες απόλαυσαν την ζεστή φιλοξενία του προσωπικού και του ιδιοκτήτη του καταστήματος Κωστή Δατσέρη ο οποίος επί σειρά ετών είναι δίπλα στην ομάδα ως μέλος άλλωστε και του απερχόμενου Δ.Σ. και φυσικά το εξαιρετικό φαγητό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P