Αύριο (23/11) το ματς κυπέλλου ΕΠΣΡ μεταξύ ΑΕΑΠ και Ρεθυμνιακού

Ο Ρεθυμνιακός θα αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη (23/11) την ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική του 1ου Ομίλου στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.

Ο Ρεθυμνιακός είναι το φαβορί και έχει ευκαιρία για μία ακόμη νίκη στο κύπελλο ΕΠΣΡ όπου θα του δώσει ψυχολογία και ώθηση στο κακό ξεκίνημα της ομάδας στην Γ’ εθνική.

Τα «δελφίνια» δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην τελευταία θέση με 0 βαθμούς σε 5 παιχνίδια.

Στο προηγούμενο παιχνίδι, ο Ρεθυμνιακός έχασε 1-0 από το Χαϊδάρι και παρέμεινε όπως αναφέραμε στην τελευταία θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στα αγωνιστικά, ο Ρεθυμνιακός θα πραγματοποιήσει σήμερα Τρίτη (22/10) την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα του Κυπέλλου και έπειτα θα επιστρέψει στα «βάσανα» την Πέμπτη (24/10) όπως και την Παρασκευή (25/10).

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής, τα «δελφίνια» θα κορυφώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (26/11) με αντίπαλο την Θήβα, που βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικότερα ο Ρεθυμνιακός θα φιλοξενήσει στη Σοχώρα την ομάδα της Θήβας, το Σάββατο (16/11) και ώρα 16:00 το απόγευμα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P