Ποσειδώνας: «Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη-Λάβαμε τα μέτρα μας»

Ο Ποσειδώνας εξέδωσε ανακοίνωση πως καταδικάζει τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Χαραυγή, ενώ τιμώρησε τους φιλάθλους-υπεύθυνους των γεγονότων.

Το Δ.Σ. του Ποσειδώνα ζήτησε συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Χαραυγή το μεσημέρι της Κυριακής (20/10) και έδωσε δημόσια υπόσχεση ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί το οτιδήποτε που δεν τιμά το σωματείο.

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα:

«Είμαστε ένα ιστορικό σωματείο που συνεχίζει να υπηρετεί τον σκοπό της ίδρυσης του, και να καλλιεργεί το πνεύμα του αθλητισμού εδώ και 70 χρόνια. Η ιστορία και η διαδρομή μας δεν δίνει το δικαίωμα σε ΚΑΝΕΝΑΝ να μας στοχοποιεί και να μας ονομάζει δημόσια εγκληματική οργάνωση.

Όπως όλοι γνωρίζουμε σε κάθε αγώνα υπάρχουν δυστυχώς μικρά ή μεγάλα γεγονότα εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου. Ένα τέτοιο λεκτικό γεγονός συνέβηκε και στην πρόσφατη αναμέτρηση με το φιλικό σωματείο της Χαραυγής.

Η συνέχεια όμως που διαδραματίστηκε μετά την αδικαιολόγητη στάση φιλάθλου μας που καταδικάζουμε ξέφυγε κάθε λογικής που δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες παρόλο που έχουν ήδη διαρρεύσει στον τύπο.

Εμείς σαν σωματείο λάβαμε τα μέτρα μας τιμωρήσαμε τους φιλάθλους μας αλλά το πρόβλημα παραμένει σε μια κοινωνία που δεν κινδυνεύει από 1 2 επώνυμους φιλάθλους που ζουν εντός πλαισίων, αλλά πιστεύουμε ότι κινδυνεύει από τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, που δυστυχώς παραμένουν άλυτα όπως ο κοινωνικός αποκλεισμός και η άνιση μεταχείριση ακόμη και στα σωματεία του αθλητισμού.

Ζητούμε ταπεινά συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε παρά την θέληση μας.

Δίνουμε δημόσια υπόσχεση ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί το παραμικρό που δεν μας τιμά σαν σωματείο!

ΔΣ ΝΑΠΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P