Εργοτέλης: «Μας θύμισαν πόσο σύντομα μπορεί ένα ποδοσφαιρικό ματς-γιορτή, να μετατραπεί σε τραγωδία»

Ο Εργοτέλης εξέδωσε ανακοίνωση για ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ηρόδοτο.

Το Δ.Σ. των «κιτρινόμαυρων», με ανακοίνωσή του, καλεί τη διοίκηση του Ηροδότου, όπως και τους υγιείς φιλάθλους της Νέας Αλικαρνασσού, να συμβάλλουν στην έκλειψη των συγκεκριμένων φαινομένων από τα γήπεδα.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

«Σήμερα στο Μαρτινέγκο διεξήχθη ένα παιχνίδι γιορτή. Δύο ιστορικές ομάδες του νησιού αναμετρήθηκαν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα υψηλού επιπέδου, τον οποίο είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν εκατοντάδες φίλοι και των δύο ομάδων.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο κόσμος μας απολαμβάνει μια ομάδα, αντάξια της ιστορίας του Συλλόγου. Ένας κόσμος που πάντα, ακόμα και μετά την πτώση στα τοπικά πρωταθλήματα, στήριξε και στηρίζει σταθερά τον Εργοτέλη, σε όλα τα γήπεδα που αγωνίζεται, κάνοντάς μας όλους υπερήφανους και τον ευχαριστούμε για αυτό.

Δεν μπορούμε όμως να κλείσουμε τα μάτια, παρά την ευφορία από τη νίκη, σε ένα σοβαρό περιστατικό.

Αυτό έχει να κάνει με την παρουσία μερίδας “φιλάθλων” του Ηροδότου. Από την είσοδό τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και μετά το τέλος του, μας θύμισαν πόσο σύντομα μπορεί ένα ποδοσφαιρικό ματς-γιορτή, να μετατραπεί σε τραγωδία.

Ο ΓΣ Εργοτέλης, πιστός στις αρχές που τον διέπουν 95 χρόνια, θα κάνει τα πάντα, ώστε οι φίλαθλοι της ομάδας μας και των εκάστοτε φιλοξενούμενων, να μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια από την ίδια κερκίδα.

Καλούμε τη διοίκηση του Ηροδότου, την οποία εκτιμούμε και τους υγιείς φιλάθλους της Νέας Αλικαρνασσού, τους οποίους σεβόμαστε, να απομονώσουν αυτά τα στοιχεία. Να συμβάλουν ώστε τέτοια φαινόμενα να εκλείψουν μια για πάντα από τα γήπεδα. Στο όνομα της ιστορίας των ομάδων μας. Στη μνήμη τόσων αδικοχαμένων φιλάθλων ανά την Ελλάδα.

Εκ του ΔΣ του ΓΣ Εργοτέλη»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P