Απιθανό ματς και μοιρασία στο φινάλε για Λίντο και Δειλινά

Απίστευτο φινάλε στο Λίντο με εναλλαγές συναισθημάτων και δύο γκολ στις καθυστερήσεις για την ισοπαλία μεταξύ του Λίντο και των Δειλινών (2-2).

19/10/2024-15:00
Α2 ΕΠΣΗ – 2024-25 | Αγωνιστική 5
Ημίχρονο: 1-0
ΛΙΝΤΟ
2
ΠΑΟ ΔΕΙΛΙΝΩΝ
2
Τελικό
 

Τα Δειλινά μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, απειλώντας την εστία του Λίντο στο 9ο με την κεφαλιά του Σιαπλιαούρα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Μακριδάκης απέκρουσε με τα πόδια το τετ-α-τετ του Σαββαϊδη στο 12ο λεπτό.

Ο ρυθμός στην συνέχεια έπεσε με τον αγώνα να έχει αρκετές δυνατές μονομαχίες δίχως όμως κάποια ουσιαστική φάση. Τα Δειλινά είχαν μια καλή ευκαιρία με το απευθείας φάουλ του Κεφαλούκου (36′) από καλή θέση αλλά η μπάλα κατέληξε πολύ ψηλά από την εστία του Μακριδάκη.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, το Λίντο πέτυχε στο 44ο λεπτό γκολ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Δασκαλάκη και από κοντινή απόσταση ο Παπάζογλου το 1-0 υπέρ του Λίντο, όπου παρέμεινε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου λίγα δευτερόλεπτα μετά.

Το Λίντο ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο το υποδειγματικό πλασέ του Μαυρή, νικώντας τον Χατζηδάκη αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι δύο ομάδες συνέχισαν τις ευκαιρίες τους με τα Δειλινά να χτυπούν στο 62ο λεπτό και να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν με το κοντινό σουτ του Σακλαμάκη.

Έπειτα από 10 λεπτά στο 70′ τα Δειλινά έμειναν με παίκτη λιγότερο με τον Σιαπλαούρα να βλέπει απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από το επικίνδυνο μαρκάρισμα του πάνω σε παίκτη του Λίντο.

Το Λίντο λίγο έλειψε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 2-1 με την είσοδο του Καρκανάκη στο παιχνίδι να συνδυάζεται με γκολ αλλά ο ρέφερι είχε διαφορετική άποψη και ακύρωσε για άλλη μια φορά γκολ του Λίντο ως οφσάιντ.

Τα Δειλινά είχαν τις φάσεις τους πριν το τέλος του αγώνα, με το σουτ του Βαρούχα (78′) και την φάση διαρκείας του 83ου λεπτού με τους παίκτες των Δειλινών να μην καταφέρνουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα μετά από 4-5 συνεχόμενες προσπάθειας στα καρέ του Λίντο.

Το φινάλε στο Λίντο ήταν απίστευτο με την ομώνυμη να προηγείται στο  90+4 με του σουτ του Παπάζογλου για το 2-1, ενώ ένα λεπτό αργότερα στο 90+5 ο Κεφαλούκος έκανε το 2-2 με απίστευτη απευθείας εκτέλεση φάουλ που συνοδεύτηκε με την λήξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P