Τεράστιο διπλό στην Αθήνα για την Κ15 του ΟΦΗ (pics)

Η Κ15 του ΟΦΗ έκανε μεγάλο «διπλό» στην Αθήνα και νίκησε με 1-0 την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, με το γκολ του Τσαλπατούρου.

Η Κ15 του ΟΦΗ πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό με το «χρυσό» γκολ του Τσαλπατούρου, με ένα απίθανο σουτ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League U15, με τα παιδιά του Ομίλου να έχουν αρκετές κλασικές ευκαιρίες, ενώ θα μπορούσε να βρει από πιο νωρίς γκολ με τα δοκάρια του Θωμά και του Πατραμάνη.

Συγκεκριμένα, ο Πατραμάνης είχε ευκαιρία μόλις στο 4ο λεπτό, με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να απεκρούει, ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο Θωμάς δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ από τετ-α-τετ.

Στο 43′ ο Θωμάς είχε δοκάρι, ενώ ο Πατραμάνης δοκίμασε το πόδι του στο 60′ και βρήκε και αυτός στο δοκάρι των «πρασίνων», με τον Τσαλπατούρο τελικά να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ της νίκης, τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, με ένα φανταστικό γκολ.

ΟΦΗ (Πετράς): Ξυφανταράκης, Κογκάκης, Κλάδος, Κλωνάρης, Μίτο, Βαρδουλάκης, Δρίμης (60′ Καμπουράκης), Τσαλπατούρας (75′ Οικονομάκης), Πατραμάνης (70′ Μπουλούκα), Χριστοδουλάκης (75′ Πατεράκης), Θωμάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P