Γ. Φιολιτάκης: «Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή εικόνα και τα θετικά αποτελέσματα-Έχει καλή ψυχολογία ο Αλμυρός»

Ο Γιώργος Φιολιτάκης μίλησε για το παιχνίδι με τον Αλμυρό (20/10, 17:00) και την απαίτηση συγκέντρωσης που έχει από τους ποδοσφαιριστές του ώστε να πάρουν τη νίκη.

Ο Αετός Ανωγείων πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στις Μοίρες, και τώρα θα αντιμετωπίσει τον Αλμυρό που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με τον Γιώργο Φιολιτάκη να θέλει να συνεχίσει η ομάδα του την καλή εικόνα και τα θετικά αποτελέσματα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Φιολιτάκη:

«Σίγουρα είναι ένα ακόμη δύσκολο ματς στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, που έχει ξεκινήσει πολύ καλά και αυτό σίγουρα του έχει δώσει πολύ καλή ψυχολογία.

Εμείς προερχόμαστε από την πρώτη μας νίκη για φέτος και θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή εικόνα και τα θετικά αποτελέσματα.

Θα σεβαστούμε τον αντίπαλό μας, αλλά θα μπούμε στο γήπεδο για να τα δώσουμε όλα και να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια.

Το παιχνίδι θέλει πολύ μεγάλη συγκέντρωση από την αρχή μέχρι το τέλος για να έρθει η νίκη.

Εμπιστεύομαι απόλυτα τους ποδοσφαιριστές μου και είμαι σίγουρος ότι αν ακολουθήσουν πιστά το πλάνο θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P