Ν. Μαστορίδης: «Έχει ποδοσφαιριστές με εμπειρία-Σε κάθε παιχνίδι στόχος μας η νίκη»

Ο Νίκος Μαστορίδης μίλησε για το ντέρμπι με τον Άγιο Ιωάννη και την ατμόσφαιρα που κάνει ο κόσμος στα παιχνίδια του, αλλά και για τον στόχο της Γαρίπας, που δεν είναι άλλος από τις νίκες.

Ο προπονητής της Γαρίπας τόνισε πως θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με μοναδικό στόχο της ομάδας του να είναι οι 3 βαθμοί, ενώ αναγνώρισε την εμπειρία που έχει στο ρόστερ του ο Άγιος Ιωάννης, ενόψει του ντέρμπι (19/10, 19:30) της 3ης αγωνιστικής της Β2 ΕΠΣΗ.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μαστορίδη:

«Είναι ένα παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, και παρότι είναι νεοσύστατη, έχει ποδοσφαιριστές με εμπειρία.

Πιστεύω ότι θα έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο, καθώς είναι το πρώτο ντέρμπι του ομίλου, και όπως όλοι έχουμε δει, η ομάδα του Αγίου Ιωάννη έχει αρκετό κόσμο που τον ακολουθεί και δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα σε κάθε ματς της ομάδας.

Ο στόχος της δικής μας ομάδας παραμένει ο ίδιος, όπως σε κάθε παιχνίδι, και δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος, και ας κερδίσει η καλύτερη ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P