Πανέτοιμος για το ντέρμπι ο Ηρόδοτος – Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για Μ. Παπαματθαιάκη!

Την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο ολοκλήρωσε ο Ηρόδοτος – Όλα τα τελευταία αγωνιστικά νέα.

Με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη και με αποφασιστικότητα, ο Ηροδοτος είναι έτοιμος για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο.

Σε σχέση με τις προηγούμενες τέσσερις πρώτες αγωνιστικές όπου ο Ηρόδοτος παρατάχθηκε… μισός λόγω πολλών και σοβαρών απουσιών αυτή την φορά ο Μανώλης Παπαματθαιάκης αντιμετωπίζει ευχάριστο “πονοκέφαλο” λόγω μαζικών επιστροφών.

Δημήτρης Τζαγκαράκης, Ανδρέας Ξηρός, Νίκος Λουμπάκης, Κώστας Γαρεφαλάκης και Στέφανος Τσαμαντιώτης εξέτισαν την ποινή τους και επανέρχονται, ενώ γυρίζει και ο Γιάννης Κοιλιάρας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Έξι πολύ σημαντικές επιστροφές για τον έμπειρο τεχνικό που αυτή τη φορά έχει αρκετές λύσεις για την “μάχη” του Μαρτινέγκο.

Στον αντίποδα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σήφη Γιαννικάκη του οποίου η παρουσία η όχι στην αποστολή θα κριθεί την τελευταία στιγμή ενώ εκτός θα βρίσκονται οι τραυματίες Αλμπάν Χίντρι (αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τις Μοίρες στη Νέα Αλικαρνασσό), Γιάννης Κενδριστάκης, καθώς και ο Χρήστος Στεφανάκης (δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο του).

Οι “μπλε” αναμένεται να έχουν και στην έδρα του Εργοτέλη τον κόσμο στο πλευρό τους, δίνοντάς τους μεγάλη δύναμη, στήριξη και ώθηση για την επίτευξη του στόχου τους. Ο Ηρόδοτος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Παρασκευή το απόγευμα (18/10) με την τελευταία προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο. Το… μενού είχε ενεργοποίηση κατοχή μπάλας και ταχύτητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P