Αλ. Αουίντα: «Καλή ομάδα και δύσκολη έδρα ο Ζαρός, αλλά δε φοβόμαστε τίποτα»

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΑ, Αλέξανδρος Αουίντα, ο οποίος αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, το κυριακάτικο παιχνίδι στον Ζαρό, αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Ο ικανός επιθετικός υποστήριξε πως στόχος της ομάδας του Αρκαλοχωρίου είναι συνεχώς να βελτιώνεται, με την πρώτη ήττα από τη Χαραυγή, να μην τους πτοεί.

Για την αναμέτρηση με τον Ζαρό, ο ποιοτικός άσος τόνισε πως είναι μία δύσκολη έδρα, αλλά ο ΟΦΑ δεν φοβάται το ματς και θα τα δώσει όλα για τρίποντο. Παράλληλα επανέλαβε τον στόχο του που δεν είναι άλλος από το να σκοράρει όσο πιο πολλά γκολ μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά είπε:

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Αρχικά, είμαστε μια ομάδα που έχουμε αρχίσει και βελτιωνόμαστε σε κάθε αγωνιστική.

Ότι φέραμε ήττα δεν μας επηρεάζει καθόλου, εφόσον βγάλαμε τους στόχους που είχαμε θέσει με τον προπονητή, ασχέτως που έγιναν κάποια λάθη και ήρθε αυτό το σκορ με τη Χαραυγή. Πιστεύω πως μας αδικεί το τελικό σκορ για την προσπάθεια που κάναμε».

Για το παιχνίδι με τον Ζαρό: «Στο Ζαρό πάμε καθαρά για τον στόχο που έχουμε από την αρχή της χρονιάς, να παίρνουμε βαθμούς σε κάθε αγωνιστική.

Γνωρίζω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και δύσκολη έδρα, αλλά και εμείς έχουμε προετοιμαστεί πολύ και δε φοβόμαστε τίποτα».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Όπως είχα αναφέρει και από την αρχή της χρονιάς, έχω βάλει κάποιους στόχους, ένας εκ των οποίων είναι να σκοράρω όσα περισσότερα τέρματα μπορώ.

Πιστεύω πως σε αυτό το δύσκολο φετινό πρωτάθλημα θα καταφέρω τον προσωπικό μου στόχο, γιατί με αυτήν την ομάδα μπορώ να υπολογίζω σε κάθε αγωνιστική ότι θα παίρνουμε κάτι θετικό. Υπάρχει εμπειρία στην ομάδα και όρεξη, και αυτό με βοηθάει πάρα πολύ για τους στόχους μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P