Με επιστροφές για την τρίτη σερί νίκη ο Ρούβας – «Ουσιαστικά παίζουμε σε ουδέτερο γήπεδο»

Στα Μάλια απέναντι στον Μοχό θα αγωνιστεί ο Ρούβας, με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη του. Η τοποθέτηση του Γιώργου Ανωγειανάκη.

Με τους Ντελιά και Νικολαΐδη να είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Ρούβας προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Μοχό. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ξημεράκη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι.

Στο σχόλιο του για την αναμέτρηση ο Γιώργος Ανωγειανάκης στάθηκε στην ιδιαίτερα συνθήκη ότι το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Μαλίων, υποστηρίζοντας πως παρότι πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο, στόχος είναι η νίκη.

Αναλυτικά είπε: «Σίγουρα ξέρουμε τι ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι πολύ δυνατή ομάδα. Το ιδιαίτερο στοιχείο αυτού του αγώνα είναι πως παίζουμε ουσιαστικά σε ουδέτερο γήπεδο.

Το γεγονός ότι είναι χορτάρι αποτελεί μια πολύ σημαντική συνθήκη για το παιχνίδι, καθώς η ομάδα που θα καταφέρει να προσαρμοστεί καλύτερα στις ανάγκες του γηπέδου θα έχει πλεονέκτημα.

Εμείς έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, έχουμε δουλέψει εξαιρετικά όλη την εβδομάδα. Όσο δύσκολο κι αν είναι το παιχνίδι, θα πάμε με στόχο να πάρουμε τη νίκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P