Γ. Χαλκιαδάκης: «Να συστηθώ με γκολ στον κόσμο του Αγίου Ιωάννη-Στόχος μας είναι μόνο η νίκη»

Ο Γιάννης Χαλκιαδάκης μίλησε στο GRANDSPORT για το παιχνίδι με την Γαρίπα, το φανταστικό πάθος που «βγάζει» ο κόσμος του Αγίου Ιωάννη, αλλά και την επιστροφή του από τον τραυματισμό που είχε.

Ο έμπειρος επιθετικός του Αγίου Ιωάννη επιστρέφει από έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες εβδομάδες και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του το Σάββατο (19/10, 19:30) απέναντι στη Γαρίπα, θέλοντας να συστηθεί στον κόσμο της ομάδας με γκολ.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Χαλκιαδάκη:

Για το παιχνίδι με την Γαρίπα: «Ερχόμαστε από ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε, αφού ο στόχος της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια, όπως και το αυριανό, είναι η νίκη. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα».

Για την παρουσία του κόσμου: «Κατά τη δική μου άποψη είναι δύσκολο να εξισωθεί η ατμόσφαιρα, η πίεση και όλα όσα κάνουν οι οπαδοί του Άι Γιάννη στις κερκίδες. Δύσκολα το βρίσκεις σε τόσο χαμηλές κατηγορίες. Έχουν φανταστικό πάθος και ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους και μακάρι να τους συστηθώ με ένα γκολ»!

Για την επιστροφή από τον τραυματισμό που είχε: «Ταλαιπωρήθηκα πολύ από ένα άσχημο τραυματισμό στα πλευρά και στους κοιλιακούς και γι’αυτό ήμουν σχεδόν δύο εβδομάδες εκτός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας, και κυρίως τον προπονητή μου Κώστα Τσαφαντάκη, που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο, αλλά και μέχρι τώρα, που θα κάνω το επίσημο ντεμπούτο μου με την ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P