Με έναν αμφίβολο ο ΠΑΝΟΜ στο Θραψανό

Ο ΠΑΝΟΜ ολοκληρώνει σήμερα Παρασκευή (18/10) την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (20/10) απέναντι στον Ανθεστίωνα.

Ο Σταμάτης Μαματζάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το μόνο θέμα να είναι αυτό του Τζουβάρα που λόγω κάποιων ενοχλήσεων στην γάμπα είναι αμφίβολος για το παιχνίδι.

Στα Μαλιά χρειάζονται ένα καλό αποτέλεσμα για να επιστρέψουν στις νίκες μετά τα τελευταία δύο αποτελέσματα με Ηρόδοτο (2-0) και ΠΑΟΚ (1-1).

Το σύνολο του Σταμάτη Μαματζάκη πρέπει να πορευτεί στον αγώνα με σοβαρότητα και πειθαρχεία. Αυτά ήταν τα λόγια του τεχνικού, λίγα 24 ώρα πριν τον αγώνα της Κυριακής.

Το σχόλιο του Σταμάτη Μαματζάκη: «Πρέπει να πάμε στον αγώνα με σοβαρότητα και πειθαρχία, μένοντας προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Ανθεστιών και φυσικά στόχος μας είναι το τρίποντο».

Στο παιχνίδι της Κυριακής (20/10) ο Ανθεστίων θα φιλοξενήσει τον ΠΑΝΟΜ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ, στο Θραψανό και ώρα 16:00.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P