Γ. Χατζηγεωργίου: «Με πάθος και θέληση για τη νίκη, παρά τις δυσκολίες»

Ο ποδοσφαιριστής της Αγίας Βαρβάρας, Γιάννης Χατζηγεωργίου, μίλησε για τον επικείμενο αγώνα με την Παλιανή, καθώς και για τη συνολική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω απουσιών, αλλά και στη θετική προοπτική για το μέλλον της ομάδας, χάρη στη στήριξη της διοίκησης και των νεαρών παικτών.

Για τον αγώνα με την Παλιανή, δήλωσε: «Το παιχνίδι με την Παλιανή από μόνο του έχει μια δυσκολία, γιατί είναι γειτονικό ντέρμπι και οι δύο ομάδες θέλουμε τους βαθμούς. Εμείς έχουμε κάποιες σημαντικές απουσίες, αλλά αυτό δεν αλλάζει τα σχέδια της ομάδας. Θα πάμε να παίξουμε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, με πάθος και θέληση για τη νίκη. Θέλουμε στο φετινό πρωτάθλημα να είμαστε ανταγωνιστικοί και υπολογίσιμη ομάδα».

Σχετικά με το νέο ξεκίνημα της ομάδας, ανέφερε: «Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα στην αρχή, αλλά με τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει και έχουν όρεξη να κάνουν κάτι καλό σαν ομάδα, έχουμε αρχίσει να βλέπουμε θετικά αποτελέσματα. Η βάση έχει δοθεί στις ακαδημίες, και με έναν προπονητή που αγαπάει την ομάδα του χωριού του, καθώς και με έμπειρους παίκτες που μείναμε για να βοηθήσουμε, πιστεύω πως η ομάδα θα είναι εκεί που πρέπει. Πιστεύουμε πολύ στα νέα παιδιά που έρχονται από πίσω».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ, σχολίασε: «Φέτος που έχει γίνει ένας όμιλος είναι πολύ καλύτερα. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, όλες οι ομάδες πιστεύω είναι ισάξιες και όλα τα παιχνίδια θα είναι αμφίρροπα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P