Ζητούμενο να βγάλει αντίδραση

Ο Γιούχτας υποδέχεται τον Μικρασιατικό και θέλει να δώσει τις δικές του απαντήσεις μετά τη νέα κακή εικόνα και ήττα στην Αθήνα.

Οι αρχανιώτες προέρχονται από μία δεύτερη συνεχόμενη κακή εκτός έδρας αναμέτρηση, αφού όπως και με τη Μαρκό, έτσι και στην έδρα της Νέας Ιωνίας ηττήθηκαν εύκολα με 3-0, με εικόνα που σίγουρα προβλήματισε.

Το σημαντικό όμως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μπορείς να αντιδράς και να βγαίνει από τη δύσκολη κατάσταση, με τον Γιούχτα να έχει τέτοια αντίδραση την τελευταία φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο, επικρατώντας του ΠΟΑ με 3-0 στο ηρακλειώτικο ντέρμπι προ δύο εβδομάδων.

Κάτι ανάλογο θέλει να δει ο Μανώλης Σουτζής από τους ποδοσφαιριστές του στο κυριακάτικο, πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα Καισαριανής, ένας αντίπαλος που έδειξε στις δύο επισκέψεις του στο Ηράκλειο πως αποτελεί έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Ωστόσο ο Γιούχτας στις Αρχάνες έχει άλλη δυναμική και με την παρουσία του κόσμου του θέλει να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς που θα δώσουν κυρίως ψυχολογική ανάσα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P