Απίστευτο παιχνίδι στο Μαρτινέγκο με νικητή τον Κόρακα!

Ματσάρα με τα όλα της, ανατροπή στην ανατροπή και νικητής ο Κόρακας επί του Μαρτινέγκο με 2-3 στο τέλος του παιχνιδιού με σκόρερ Φουστανάκη!

16/10/2024-16:00
Ημίχρονο: 1-1
ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ
2
ΚΟΡΑΚΑΣ
3
Τελικό
Γκολ
2'
45'
Γκολ (με πέναλτι)
53'
90'
+5
Γκολ (με πέναλτι)
 

Ο Κόρακας ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό έκανε το 0-1 μετά το γύρισμα του Φουστανάκη και εκτέλεση με την μία από τον Τόσκα. Ο Φουστανάκης που «σέρβισε» το πρώτο γκολ, απείλησε στο 11ο λεπτό με ωραία ενέργεια και σουτ.

Οι δύο ομάδες είχαν τις φάσεις τους στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με τον Κόμη να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης στο 45ο λεπτό έπειτα από την συνεχής πίεση του Μαρτινέγκο στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου 45λεπτου.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με ένα γρήγορο γκολ για το Μαρτινέγκο με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κίτσιου στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης. Έπειτα από το γκολ της ανατροπής το Μαρτινέγκο έκανε διαχείριση του παιχνιδιού και ο Κόρακας πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Κόρακας έκανε όλες τις διαθέσιμες αλλαγές του και ο τραυματισμός του Χατζηδάκη έβαλε δύσκολα στην ομάδα της Πόμπιας, παίζοντας με 10 από το 83′ και μετά. Παρ’ όλα αυτά ο Κόρακας κατάφερε να βρει το γκολ τις ισοφάρισης με τον Δαριβιανάκη στο 86ο λεπτό και τον Φουστανάκη στο 90+5 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το Μαρτινέγκο λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο 90+10 με την κεφαλιά του Παπουτσάκη να αποκρούεται φανταστικά από τον Αλεβιζάκη. Λίγα λεπτά μετά ο Φραγκιαδάκης είδε κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με εννιά παίκτες. Το αποτέλεσμα έμεινε ίδιο (2-3) και ο Κόρακας προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P