Κλήθηκε σε απολογία ο Τηγανίτης

Ο Τηγανίτης κλήθηκε σε απολογία ώστε να απαντήσει για τα αναγραφόμενα των πανό που οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα με τον ΟΦΑΜ.

Παράλληλα η πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης κάλεσε σε απολογία τον γενικό αρχηγό της Μινωικής, Νίκο Διλβόη, για τα αναγραφόμενα στο φ.α της αναμέτρησης με τον Ρούβα.

Αναλυτικά:

  • «ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ :ΜΙΝΩΙΚΗ

ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 22/10/2024 και ώρα 18:00, τον Γενικό Αρχηγό του Σωματείου σας κ. ΔΙΛΒΟΗ ΝΙΚΟΛΑΟ σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα από το Διαιτητή στο Φ.Α. της 13/10/2024 ΡΟΥΒΑΣ-ΜΙΝΩΙΚΗ.

Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

  • ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ

ΘΕΜΑ: ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 22/10/2024 και ώρα 18:00, το Σωματείο σας σε προφορική απολογία, (η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη), για την ανάρτηση των αναγραφομένων των πανό που τοποθέτησαν στις κερκίδες του Γηπέδου οι φίλαθλοι της ομάδος του Σωματείου σας.

Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.-

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P