Β. Πρινάρης: «Ευχαριστούμε το Άλογο, θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο»

Ο τεχνικός του Ερμή Ατσαλένιου ευχαριστεί το Άλογο για την άριστη φιλοξενία που τους παρείχε στον αγώνα της Κυριακής, δηλώνοντας πως θα ανταποδώσουν στον αγώνα του δεύτερου γύρου.

Η εικόνα του Ερμή στον αγώνα με τον Άλογο ήταν ικανοποιητική με βάση τα λεγόμενα του Βασίλη Πρινάρη, με το σκορ να έρχεται τελευταίο, κρατώντας την όρεξη και την διάθεση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Ερμής Ατσαλένιου προετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα του Κυπέλλου με την Γόρτυς, με τον τεχνικό της ομάδας να μην υπολογίζει στον αγώνα τους Λυραράκη, Τσιρκινίδη και Γκέρκη λόγω τραυματισμού.

Το σχόλιο του Βασίλη Πρινάρη:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Αλόγου για την άριστη φιλοξενία που μας παρείχε στον αγώνα της Κυριακής όπως και για τα καλά τους λόγια. Τους περιμένουμε στο Ατσαλένιο για τον δεύτερο γύρο και εκεί θα ανταποδώσουμε!

Εμείς τώρα κρατάμε το αρχικό μας πλάνο, που είναι το ωραίο ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό ευχόμαστε να βελτιωθούν τα παιδιά και να καλυτερέψει η απόδοση τους.

Αύριο θα αντιμετωπίσουμε την Γόρτυς στο Κύπελλο και σίγουρα θα είναι μια καλή εμπειρία για τα παιδιά του Ερμή Ατσαλένιου που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά σε τέτοιο αγώνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P