Δεν πτοείται από την πρώτη ήττα και κρατάει τα θετικά

Στον ΟΦΑ το παιχνίδι με τη Χαραυγή αποτελεί παρελθόν και άπαντες κοιτάνε τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο μπόρεσε να δείξει στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τη Χαραυγή ο ΟΦΑ, με το τελικό 3-0 να μην αντικατοπτρίζει την αληθινή εικόνα της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Κώστα Γιαννακίδη είχε τις ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα στο σκορ, μπορούσε και να ισοφαρίσει από τη στιγμή που έμεινε πίσω, όμως στο τέλος ένας συνδυασμός ατομικών λαθών και κούρασης έφεραν το τελικό αποτέλεσμα.

Η πρώτη ήττα της σεζόν δεν πτοεί τους «πράσινους» που έβγαλαν θετικά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο και θέλουν να επανέλθουν ακόμα δριμύτεροι στη συνέχεια, καθώς ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στον Ζαρό, οπού ο ΟΦΑ θα επιδιώξει την επιστροφή στις νίκες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Συνεχίζει την προπονητική του εξέλιξη ο Ευ. Βαϊραμάκης

Μια ακόμη σημαντική διάκριση προστέθηκε στο βιογραφικό του προπονητή...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...