Οι ευχές της Δαμάστας στο Ν. Ανδριαδάκη

Τις θερμότερες ευχές της εξέφρασε η διοίκηση της Δαμάστας και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Αντώνης Παπαδάκης, με ανακοίνωση τους, για το Νίκο Ανδριαδάκη που αποτελεί μέλος της Επιτροπής Ασφάλειας και Γηπέδων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο Νίκος Ανδριαδάκης έχει διατελέσει μέλος της οικογένειας της Δαμάστας, καθώς εκτελούσε χρέη υπεύθυνου επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, απ’ όπου αποχώρησε πριν απο μερικές εβδομάδες.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας, αναφέρει: «Με μεγάλη χαρά ο ΑΟ Δαμάστας πληροφορήθηκε την συμμετοχή του κ. Νίκου Ανδριαδάκη στην Επιτροπή Ασφάλειας και Γηπέδων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Είμαστε υπερήφανοι που ένα μέλος της οικογένειάς του ΑΟ Δαμάστας και μέχρι πρότινος Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της ομάδας, αναλαμβάνει μια θέση ευθύνης στο ελληνικό ποδόσφαιρο στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ υπό την προεδρία του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. συγχαίρουν τον κ. Ανδριαδάκη και του εύχονται καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...