Στρέφεται στο Κύπελλο ο ΟΦΑΜ – Το «ευχαριστώ» του Πέτρου Γιακουμάκη στους ποδοσφαιριστές του

Μετά τη διακοπή στο παιχνίδι με τον Τηγανίτη, τα βλέμματα στον ΟΦΑΜ πέφτουν στο παιχνίδι για το Κύπελλο ΕΠΣΗ απέναντι στις Δαφνές.

Δεν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του ΟΦΑΜ με τον Τηγανίτη, αφού με απόφαση του διαιτητή η αναμέτρηση διακόπηκε λόγω πανό πολιτικού περιεχομένου που είχε αναρτηθεί από τους φίλους των φιλοξενούμενων, ενώ το ματς ήταν στο 0-1.

Στον ΟΦΑΜ πάντως επικρατεί ικανοποίηση για το διάστημα που παίχτηκε ποδόσφαιρο, αφού υποστηρίζουν πως η ομάδα ήταν δημιουργική και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Την Τετάρτη ακολουθεί το παιχνίδι με τις Δαφνές για την πρώτη φάση του Κυπέλλου, μία διοργάνωση που δεν αποτελεί «αγγαρεία» για την ομάδα από το Τσαλικάκι, που θα διεκδικήσει την πρόκριση.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Γιακουμάκη για το παιχνίδι που ακολουθεί: «Στρέφουμε την προσοχή μας στο Κύπελλο, που μόνο αδιάφορο δεν είναι για εμάς. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για να δώσει το “παρών” στον αγώνα της Τετάρτης.

Πρώτος στόχος είναι το ματς της Τετάρτης, το οποίο δεν θα αντιμετωπίσουμε σαν αγγαρεία και θα πάμε σοβαρά, όπως πάντα, και στόχος μας είναι η πρόκριση. Μετά, κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΕΓΟΗ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P