Πρώτη προπόνηση του Ράσταβατς στον ΟΦΗ!

Την πρώτη του προπόνηση του ως προπονητής του ΟΦΗ θα πραγματοποιήσει ο Μίλαν Ράσταβατς!

Στην εποχή του Σέρβου τεχνικού μπαίνουν και επίσημα από σήμερα στον ΟΦΗ, αφού σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Ράσταβατς ως τεχνικός των «ασπρόμαυρων».

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό Κυριακής και Δευτέρας και καλούνται και εκείνοι να προσαρμοστούν και εκείνοι στη νέα κατάσταση στην τεχνική ηγεσία, μετά την αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα και την πρόσληψη του πρώην προπονητή του Αστέρα Τρίπολης.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού πέρα από τους διεθνείς (Μπάκιτς, Σενγκέλια, Αποστολάκης), όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεση του Ράσταβατς, με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να πλησιάζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...