Ματσάρα με 8 γκολ και νικητή τον ΠΟΗ

Ένα απίθανο παιχνίδι έλαβε μέρος στο Γάζι με τον ΠΟΗ να κερδίζει με σκορ 3-5 τον Άγιο Δημήτριο!

 

Ο Άγιος Δημήτριος και ο ΠΟΗ ξεκίνησαν το παιχνίδι δυναμικά κυκλοφορόντας την μπάλα, με το πρώτο γκολ να έρχεται από τον Μπεζάνι (27′) για το 1-0 υπέρ του Αγίου Δημητρίου.

Ο ΠΟΗ είχες τις φάσεις και την υπεροχή στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου καταφέρνοντας να ισοφαρίσει με Χανιωτάκη (45′) μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού Ηρακλείου συνέχισε την πίεση με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 50ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία να βγει μπροστά στο σκορ με τον Χαϊντίνι να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Αγίου Δημητρίου.

Ο Άγιος Δημήτριος κατάφερε να προηγηθεί μετά το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα με τον Πεδιαδιτάκη να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην άμυνα, κάνοντας το 2-1.

Ο ΠΟΗ δεν σταμάτησε εκεί και έβγαλε αντίδραση πέντε λεπτά αργότερα στο 65ο λεπτό με τον Κανταρτζή για το 2-2 ενώ ο Πεδιαδιτάκης με το δεύτερο του γκολ έβαλε μπροστά τον Άγιο Δημήτριο (3-2) στο 83′ λεπτό.

Φανταστικά πράγματα στο Γάζι με τον ΠΟΗ να σημειώνει τρία γκολ μέσα σε διάστημα οκτώ λεπτών με τους Χανιωτάκη (85′), Κανταρτζή (87′) και Τζιρίτα (89′).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P