Ν. Σουτζής: «Τους βαθμούς που χάσαμε στην έδρα μας εύχομαι να τους βρούμε κάπου εκτός»

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του στάθηκε ο Νίκος Σουτζής μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΑΟΤ με το Χαϊδάρι.

Ο ικανός τεχνικός αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει προβάδισμα το Χαϊδάρι, ενώ στάθηκε και στην αντίδραση που έβγαλε στο δεύτερο μέρος ο ΑΟΤ, χάνοντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για το γκολ.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, δεν ήταν τυχαίο ότι έχει κάνει αυτή την πορεία στις πρώτες αγωνιστικές. Μετά από ένα δικό μας γκολ δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ, όχι σε εκτέλεση γιατί ο Γκέτσι έδειξε την ποιότητα του με ένα τρομερό σουτ.

Στην συνέχεια ισορροπήσαμε, κρατήσαμε μπάλα, όμως σε μια ανύποπτη φάση δεχτήκαμε το 2-0. Στο ημίχρονο μίλησα στους παίκτες και τους τόνισα ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι αν βρούμε ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος.

Χάσαμε ευκαιρίες, δεν βρήκαμε το γκολ και ήρθε η ήττα. Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που είδα στο δεύτερο μέρος. Είμαστε μια ομάδα που θα παλέψουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος και θα δίνουμε και την ψυχή μας. Εύχομαι να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα στην έδρα μας κάπου εκτός έδρας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P