Νέα ήττα στο Ατσαλένιο για τον ΠΟΑ!

Ο ΠΟΑ δεν κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αφού γνώρισε νέα ήττα αυτή την φορά από τον Μικρασιατικό Αστέρα Καισαριανής με 1-0 για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

13/10/2024-16:00
Γ Εθνική – 2024-25 | Αγωνιστική 4
Ημίχρονο: 0-0
ΠΟΑ
0
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
1
Τελικό
Γκολ
 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 22′ για τον ΠΟΑ, με τον Βοργιά να σουτάρει από τα όρια της περιοχής και την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα έξω.  Το παιχνίδι είχε την ίδια εικόνα μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους με το 0-0 να μένει και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς.

Ο ΠΟΑ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και έχασε την πρώτη του ευκαιρία με τον Βρεττό, με μια δυνατή σέντρα-σουτ, όμως δεν ακολούθησε κανείς. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 55’ με τον Σάμιο να σουτάρει και την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Καβουσάκη.

Στο 62ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν δύο φορές, όμως οι προσπάθειες πέρασαν πάνω από τα δοκάρια του Καβουσάκη. Ο ΠΟΑ είχε καλή στιγμή στο 69’ σε φάουλ του Βρετού, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς ήρθε στο 74ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους, όπου μετά από σέντρα ο Μαγγάνης πήρε την κεφαλιά και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 79’, όταν μετά από σέντρα ο Μπουτσάκης πάσαρε με το κεφάλι στον Καϊμακαμούδη, αυτός σούταρε, όμως ο τερματοφύλακας του Μικρασιατικού ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

Στο 82ο λεπτό ο Μικρασιατικός κέρδισε πέναλτι, όταν ο Παληγιώργος έφυγε στην κόντρα επίθεση και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μακρυγιάννης ο οποίος έκανε το 0-1. Ο ΠΟΑ προσπάθησε να βρει έστω το γκολ της ισοφάρισης χάνοντας σημαντική στιγμή στο 91′ με την κεφαλιά του Μανωλιούδη να περνάει λίγο άουτ.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι ο ΠΟΑ γνώρισε την τρίτη του ήττα στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στους τρεις βαθμούς…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P