Με Μανιουδάκη και Μανιώρο το 2 στα 2

Με απίθανο γκολ του Μανιουδάκη και γκολ-επιστροφής του Μανιώρου, ο Κόροιβος πήρε τη νίκη απέναντι στην Δόξα Γαλιάς με 2-0, κάνοντας το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα.

13/10/2024-12:00
Β2 ΕΠΣΗ – 2024-25 | Αγωνιστική 2
Ημίχρονο: 0-0
ΚΟΡΟΙΒΟΣ
2
ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ
0
Τελικό
Γκολ
Γκολ
90'
 

Με πολύ καλή εικόνα, ο Κόροιβος κατάφερε να νικήσει την Δόξα Γαλιάς, σε ένα παιχνίδι που είχαν τη κυριαρχία οι γηπεδούχοι, ένα γκολ από αρκετά μακρινή απόσταση έφερε το δεύτερο «τρίποντο» της σεζόν σε ισάριθμα ματς.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο, ο Κόροιβος είχε ευκαιρίες με τον Γιακουμάκη και τον Μανιουδάκη, αλλά αμφότεροι δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, με τον Τεπέλη να αποκρούει, ενώ πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ευκαιρίες είχε εκ νέου ο Μανιουδάκης, αλλά και ο Αντωνακάκης.

Στο δεύτερο μέρος ο Κόροιβος ανέβασε κι άλλο στροφές, με τον Μανιουδάκη στο 61′ να ανοίγει το σκορ με ένα απίστευτο ευθύβολο σουτ ανάμεσα από την μεγάλη περιοχή και το κέντρο, χτυπώντας στο οριζόντιο δοκάρι και μετά μέσα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν και το δεύτερο γκολ, που κατάφεραν μετά από προσπάθειες του Νίκου Σχοιναράκη, με τον Μανιώρο να πετυχαίνει γκολ στο ντεμπούτο του, στην επιστροφή του στον Κόροιβο, μετά από ασίστ του Ζερβού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P