Άνετη νίκη για τον ΠΟΑ Β’

Ο ΠΟΑ Β’ πήρε άνετη νίκη στο παιχνίδι με τον Δωριέα επικρατώντας με 5-0 για να πάρει το δεύτερο τρίποντο σε ισάριθμους αγώνες.

12/10/2024-19:00
Β1 ΕΠΣΗ – 2024-25 | Αγωνιστική 2
Ημίχρονο: 4-0
ΠΟΑ Β
5
ΔΩΡΙΕΑΣ
0
Τελικό
 

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος πήρε ο ΠΟΑ Β’ που δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί στο Ατσαλένιο του Δωριέα.

Ο ΠΟΑ Β’ μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Φίλιππο Καλογιαννάκη να σκοράρει για το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα ο αδερφός του Στέφανος ήταν εκείνος που πέτυχε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, αφού είχε προηγηθεί δοκάρι με τον ίδιο ποδοσφαιριστή.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Βαρδάκης σημείωσε το τρίτο γκολ του ΠΟΑ Β’, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη νίκη από νωρίς για την ομάδα του Βασίλη Κασσαπάκη. Μάλιστα ο Φίλιππος Καλογιαννάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 44′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Ο Βαρδάκης είχε κι άλλο δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 50′, με το ρυθμό του αγώνα στο δεύτερο μέρος να πέφτει. Λίγο πριν το τέλος οι γηπεδούχοι βρήκαν κι άλλο γκολ με τον Στέφανο Καλογιαννάκη που διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P