Φιλική τριάρα για τον Ηρόδοτο

Φιλική…. τριάρα για τον Ηρόδοτο απέναντι στον μαχητικό Κόρφο το Σάββατο το απόγευμα (12/10) στη Νέα Αλικαρνασσό (3-0).

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσει χρόνο στους επτά ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν, τους πέντε που εξέτισαν την ποινή τους (Δημήτρης Τζαγκαράκης, Ανδρέας Ξηρός, Νίκος Λουμπάκης, Κώστας Γαρεφαλάκης, Στέφανος Τσαμαντιώτης) και στους δύο που ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς το προηγούμενο διάστημα (Γιάννης Κοιλιάρας, Σήφης Γιαννικάκης).

Και οι επτά αγωνίστηκαν και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση όπως και οι υπόλοιποι διαθέσιμοι παίκτες. Οι μοναδικοί που δεν έπαιξαν είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν Γιάννης Κενδριστάκης, ο τραυματίας Αλμπάν Χίντρι, καθώς και ο Κώστας Μπαρδάκης που πήρε ολιγοήμερη άδεια για βρίσκεται ήδη στην Κω.

Γιώργος Λίτσκας (28′), Κώστας Γαρεφαλάκης (42′) και Μανώλης Βόρφι (70′) τα γκολ των νικητών που είχαν και δύο δοκάρια με τον Γιάννη Κοιλιάρα (65′, 80′). Ελπιδοφόρα μηνύματα άφησε και η Ελούντα ενόψει της έναρξης της Α’ κατηγορίας Λασιθίου το επόμενο Σαββατοκύριακο (19 – 20/10). Ο Κόρφος που υποδέχεται στην πρεμιέρα την Σητεία στο μεγάλο ντέρμπι που θα φιλοξενηθεί στην Ελούντα.

Το φιλμ του αγώνα:

  • 18′ Ο Ηρόδοτος ανοίγει το σκορ. Πανέμορφη σέντρα Τσαμαντιώτη από αριστερά, τρομερή γυριστή κεφαλιά Λίτσκα, η μπάλα στην αριστερή γωνία του Μυγαδάκη (1-0).
  • 42′ Δεύτερο γκολ για τον Ηρόδοτο. Τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ Γαρεφαλάκη από αριστερά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατέληξε στην απέναντι αριστερή γωνία του Μυγαδάκη (2-0).
  • -Ημίχρονο στη Νέα Αλικαρνασσό, Ηρόδοτος – Κόρφος Ελούντας 2-0.
  • 65′ Δοκάρι για τον Ηροδοτο. Τρομερό σουτ Κοιλιάρα από δεξιά με το αριστερό, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι!
  • 70′ Τρίτο γκολ για τον Ηροδοτο. Εξαιρετικό κόρνερ Μολλά από αριστερά, πανέμορφη γυριστή κεφαλιά Βόρφι στα δίχτυα (3-0).
  • 80′ Δεύτερο δοκάρι για τον Ηρόδοτο. Όμορφο σουτ Κοιλιάρα με το αριστερό από το ύψος της περιοχής, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι!

Οι συνθέσεις:

Ηρόδοτος: Αντωνιδάκης, Τζαγκαράκης, Καργιωτάκης Μ., Κανδηλάκης, Χαρίτος, Ξηρός, Ψαρράς, Τσαμαντιώτης, Μαυραντωνάκης, Γαρεφαλάκης, Λίτσκας.

Έπαιξαν και οι: Γιαννικάκης, Κοιλιάρας, Λουμπάκης. Μολλά. Μυρτέλι, Στεφανάκης, Σχοινάκης, Βόρφι,

Κόρφος Ελούντας: Μυγαδάκης, Κουρίνος Χρ., Γκρέμος, Χρυσός, Καβάγια, Κουρίνος Αντ., Παντερμαράκης, Κρεμιτσάς, Ελέζι, Σαουλί, Λαυρεντάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Κοκολάκης, Τοπούζη, Κυριακάκης, Μούτσα, Σκουλούδης, Σφυράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P