Σπουδαία Χερσόνησος, υποχρέωσε τον Εργοτέλη στην πρώτη του ήττα!

Η Χέρσονησος πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 επί του Εργογέλη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ, υποχρεώνοντας τους «κιτρινόμαυρους» στην πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ημίχρονο: 0-0
ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
2
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
0
Τελικό
 

Πραγματοποιώντας εμφάνιση ουσίας, η Χερσόνησος πήρε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α1, επικρατώντας με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο του Εργοτέλη, με την ομάδα του Μηνά Πίτσου να γνωρίζει την πρώτη φετινή απώλεια βαθμών.

Από την αρχή, ο Εργοτέλης προσπάθησε να απειλήσει με τον Γιακουμάκη στο 1ο λεπτό, όμως το σουτ του κατέληξε άουτ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν σπουδαία στιγμή στο 22ο λεπτό σε φάση διαρκείας. Ο Γυφτάκης δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα σε ανυπεράσπιστη εστία μετά από κόρνερ, καθώς οι αμυντικοί της Χερσονήσου απομάκρυναν πάνω στη γραμμή!

Στο 26ο λεπτό, ο Χότζα επιχείρησε μακρινό σουτ για τον Εργοτέλη, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Ακόμα μία τελική για την ομάδα του Μηνά Πίτσου με τον Δουλγεράκη στο 37ο λεπτό, εκτελώντας φάουλ από καλή θέση, αλλά ο Δανδάλης μπλόκαρε εύκολα.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, ο Κατσούρι έκανε τρομερή ατομική ενέργεια στο 44ο λεπτό, όμως η προσπάθειά του κατέληξε λίγο άουτ, χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Στο 49ο λεπτό, ο Χότζα δοκίμασε πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 52ο λεπτό ο Φρόκου επιχείρησε κοντινή προσπάθεια που μπλόκαρε ο Δημαράκης.

Όσο περνούσε η ώρα η Χερσόνησος ανέβαζε την πίεση της και στο 56ο λεπτό, ο Νάτος έκανε σέντρα-σουτ, το οποίο κατέληξε στα χέρια του Δημαράκη, ενώ στο 61ο λεπτό ο Καλαϊτζάκης επιχείρησε μακρινό σουτ για λογαριασμό του Εργοτέλη, που μπλόκαρε εύκολα ο Δανδάλης. Ακολούθησε ένα απευθείας φάουλ του Αρχοντάκη στο 62ο λεπτό, το οποίο κατέληξε εκτός εστίας.

Μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 63ο λεπτό, όταν ο Τραπιέρης επιχείρησε σουτ από την περιοχή, αλλά οι αμυντικοί απομάκρυναν την τελευταία στιγμή.

Το σκορ άνοιξε στο 70ο λεπτό, όταν ο Φρόκου με ένα απίθανο μακρινό σουτ, αιφνιδίασε τον Δημαράκη και  έκανε το 1-0 για τη Χερσόνησο. Η ομάδα του Μάριου Σηφάκη πήρε ψυχολογία μετά από αυτό το γκολ και στο 79ο λεπτό, ο Αγριμάκης διαμόρφωσε το τελικό 2-0, σκοράροντας με άψογο τελείωμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P