Μπάρμπεκιου σε οικογενειακό κλίμα στον Ηρόδοτο!

Μια οικογένεια εντός και εκτός γηπέδου οι “μπλε” που πραγματοποιούν το ρεπό τους αυτή την αγωνιστική και από την επόμενη θα ριχθούν ξανά στη “μάχη” του πρωταθλήματος με σχεδόν γεμάτο οπλοστάσιο!

Με πρωτοβουλία ποδοσφαιριστών και staff έγινε τραπέζι στο κυλικείο του γηπέδου με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα μια παρέα να περνάει πολύ όμορφα τρώγοντας και πειράζοντας ο ένας τον άλλον.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Μανώλης Παπαματθαιάκης έκλεισε φιλικό με την Ελούντα εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο την μη αγωνιστική υποχρέωση αυτό το Σαββατοκύριακο (12 – 13/10) στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ένα σημαντικό τεστ για τους επτά ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν, τους πέντε που εξέτισαν την ποινή τους (Δημήτρης Τζαγκαράκης, Ανδρέας Ξηρός, Νίκος Λουμπάκης, Κώστας Γαρεφαλάκης, Στέφανος Τσαμαντιώτης) και τους δύο που ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς το προηγούμενο διάστημα (Γιάννης Κοιλιάρας, Σήφης Γιαννικάκης).

Και οι επτά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όπως και οι υπόλοιποι διαθέσιμοι παίκτες.

Οι μοναδικοί που δεν θ’ αγωνιστούν είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν Γιάννης Κενδριστάκης, ο τραυματίας Αλμπάν Χίντρι, καθώς και ο Κώστας Μπαρδάκης που πήρε ολιγοήμερη άδεια για να μεταβεί στην Κω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P