Ανακοίνωσε τον Ντότη ο Ρεθυμνιακός

Την απόκτηση του Βασίλη Ντότη ανακοίνωσε και επίσημα ο Ρεθυμνιακός.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες στη διάθεση του Ανδρέα Τσουπάκη, έχοντας μάλιστα πάρει χρόνο συμμετοχής στη Γ’ Εθνική, με τη διοίκηση να ανακοινώνει και επίσημα την έναρξη συνεργασλιας με τον πρώην του Ηροδότου και της Επισκοπής.

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΝΤΟΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. Ο ταλαντούχος μέσο-επιθετικός γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2002 στα Ιωάννινα, έχει ύψος 1.75μ και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στα τμήματα υποδομής του ιστορικού ΠΑΣ Γιάννινα.

Έπειτα από μια 3ετία που ακολουθεί στις Ακαδημίες του ΠΑΣ Ατρόμητου Ιωαννίνων, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα «μετακομίσει» στους «μικρούς» του Ολυμπιακού, όπου θα πάρει γερές «βάσεις» για την μετέπειτα καριέρα του, αλλά και την «μετανάστευση» του στην πρώτη κατηγορία Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Βασίλης θα φορέσει την φανέλα της MFK Zemplin Michalovce στην Fortuna Liga της Σλοβακίας, πριν επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2023.

Στον Ηρόδοτο και την Super League 2. Ο Γιαννιώτης μέσο-επιθετικός φαίνεται να αποκτά μια ιδιαίτερη σχέση με την Κρήτη, καθώς μετά την ετήσια προφορά του στον ΑΟ Επισκοπής και την Γ’ Εθνική, συνεχίζει στην ίδια κατηγορία έτοιμος να υπηρετήσει την προσπάθεια του νεανικού συγκροτήματος του Ιστορικού.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού Α.Ο. και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά, στην επίτευξη των στόχων μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P