Αποχωρεί απο τον ΟΦΗ ο Τρ. Δέλλας

Ο Τραϊανός Δέλλας, υπέβαλλε την παραίτησή του από τη τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, με τη διοίκηση του συλλόγου να την κάνει αποδεκτή, σεβόμενη τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε, ενώ έχει ήδη συμφωνήσει με τον αντικαταστάτη του! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Σαν κεραυνό εν αιθρία «έσκασε» η είδηση της παραίτησης του Τραϊανού Δέλλα από τη τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, κάτι που τα τελευταία 24ώρα απασχολούσε εντόνως τη διοίκηση και το επιτελείο, καθώς σοβαρό προσωπικό πρόβλημα τον αναγκάζει να αποχωρήσει.

Στον ΟΦΗ, μετά από αυτήν την εξέλιξη, κινήθηκαν άμεσα για να βρουν τον αντικαταστάτη του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει ήδη βρεθεί ο «εκλεκτός» και ακούει στ’ όνομα Μίλαν Ράσταβατς, που αναμένεται στο Ηράκλειο το σαββατοκύριακο για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία μαζί του.

Προφορική συμφωνία ΟΦΗ-Ράσταβατς!

Αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η πρωινή προπόνηση του ΟΦΗ, όπου τόσο ο Τραϊανός Δέλλας, όσο και οι συνεργάτες του κ.κ. Μπορμπόκης-Μπουρουτζίκας θα αποχαιρετήσουν τους ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ, αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Τραϊανό Δέλλα, έπειτα από παραίτηση που υπέβαλλε για προσωπικό του λόγο, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μέχρι και σήμερα, ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του, κ.κ. Βασίλης Μπορμπόκης και Δημήτρης Μπουρουτζίκας, έδειξαν απόλυτο επαγγελματισμό και σεβασμό στον ΟΦΗ, κάνοντας ό, τι είναι δυνατόν για να επιτευχθούν οι στόχοι που τέθηκαν από κοινού.

Ευχόμαστε στον κ. Δέλλα και την οικογένειά του, αλλά και στους συνεργάτες του, να έχουν υγεία και να συνεχίσουν να προσφέρουν με τις γνώσεις τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δε σας λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P