Τ. Νάτος: «Δυνατό το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, θέλουμε να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα»

Ο Τάσος Νάτος, μίλησε στο GRANDSPORT για το παιχνίδι της Χερσονήσου-Πλατάκης ΑΕ με αντίπαλο τον Εργοτέλη, ενώ αναφέρθηκε ακόμη τόσο στη μέχρι τώρα παρουσία στο πρωτάθλημα, αλλά και στις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα του «λιμανιού».

Μιλώντας για το παιχνίδι, ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, προσθέτοντας πως οι ίδιοι θέλουν να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ανέφερε: «θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ο Εργοτέλης είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχει το απόλυτο. Εμείς, προετοιμαζόμαστε στο δικό μας πλάνο και τρόπο παιχνιδιού για να μπορέσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα».

Για τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας, πρόσθεσε: «πιστεύω ότι έχουμε ξεκινήσει αρκετά καλά, μέσα σε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Προσπαθούμε να δουλεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε για να δέσουμε σαν ομάδα και να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που μας ζητάει ο προπονητής».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα της Χερσονήσου, λέγοντας: «Η ομάδα της Χερσονήσου έχει υψηλά στάνταρ όσον αφορά την οργάνωση, μας παρέχουν ότι χρειαζόμαστε. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλές μονάδες αλλά πρέπει να δέσουμε σαν σύνολο και είναι κάτι που δουλεύουμε καθημερινά με τις καθοδηγήσεις του προπονητή μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P