Μ. Χαϊντίνι: «Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς, είμαστε οικογένεια»

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΟΗ, Ματέο Χαϊντίνι για το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Ο νεαρός άσος του ΠΟΗ αναφέρθηκε στο σαφώς πιο απαιτητικό φετινό πρωτάθλημα, αλλά και την πολύ σκληρή δουλειά των «πράσινων» υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μουρτζάκη.

Αναλυτικά είπε: «Ξέρουμε ότι η κατηγορία φέτος είναι πιο απαιτητική με την προσαρμογή στον έναν όμιλο. Όσο αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη αναμέτρηση και έπρεπε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θεωρώ πως κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, και αυτό μας έφερε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Για την καλή αρχή της σεζόν, δουλεύουμε καθημερινά και πολύ σκληρά με τον προπονητή μας, ακολουθώντας το πλάνο και την καθοδήγησή του. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να προσθέτουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας. Το κλίμα είναι πάντα το θεμέλιο σε μια ομάδα, και ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα. Σίγουρα είμαστε μια οικογένεια, κάτι που φαίνεται εντός και εκτός γηπέδου.

Τέλος, εύχομαι σε όλους καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P