Αγ. Βαρβάρα: Παραμένει ο «πονοκέφαλος» των απουσιών-Τραπέζι από τους αρχηγούς

Η Αγία Βαρβάρα έχει αφήσει πίσω της την ήττα από τα Δειλινά και στρέφει πλέον την προσοχή της στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ζαρό.

Η ομάδα του Νίκου Φανουράκη δουλεύει μέσα στην εβδομάδα τις αδυναμίες που παρουσίασε στο παιχνίδι με τα Δειλινά, προκειμένου στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ζαρό, να φανεί βελτιωμένη και να πάρει το τρίποντο που είναι και το ζητούμενο.

Φυσικά τα προβλήματα για τον έμπειρο τεχνικό δεν λείπουν, αφού ο Γιαννόπουλος παραμένει εκτός, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και με τους Γαρεφαλάκη, Κουτουβάκη και Αποδουλιανάκη.

Αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Βασιλάκη που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τα Δειλινά που χτύπησε στον ώμο. Ο Πρίφτης απουσιάζει από τις απουσίες λόγω πυρετού, όμως αν είναι καλύτερα θα δώσει το παρών στο ματς.

Στην Αγία Βαρβάρα δεν πτοούνται από τις ήττες πιστεύοντας στην ομάδα και στο ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Μάλιστα οι αρχηγοί αμέσως μετά την σημερινή προπόνηση πραγματοποίησαν τραπέζι στην υπόλοιπη ομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P