Σε σχολεία του Αρκαλοχωρίου ο ΟΦΑ

Προπονητές και ποδοσφαιριστές από τον ΟΦΑ επισκέφτηκαν σχολεία του Αρκαλοχωρίου για να τους μιλήσουν για τις αξίες του αθλητισμού.

Ο προπονητής του ΟΦΑ, Κώστας Γιαννακίδης, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Μηνά Σαιτάκη, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, Γιάννη Λουλάκη και Εμμανουήλ Κουκουλιτάκη, επισκέφτηκαν το 1ο Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το ΓΕΛ Αρκαλοχωρίου για να τους μιλήσουν για τις αξίες του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, απαντώντας μάλιστα και σε ερωτήσεις τους.

Η ανακοίνωση του ΟΦΑ:

«Ο ΟΦΑ κοντά στην κοινωνία του Αρκαλοχωρίου και της ευρύτερης περιοχής επισκέφτηκε τα σχολεία μιλώντας στα παιδιά για τις αξίες του αθλητισμού και το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας και προπονητής του Ανδρικού Γιαννακίδης Κωνσταντίνος μαζί με τον Άμεσο Συνεργάτη του και προπονητή στην Ακαδημία Σαιτάκη Μηνά αλλά και τους ποδοσφαιριστές του ανδρικού και προπονητές στην Ακαδημία Λουλάκη Ιωάννη και Κουκουλιτάκη Εμμανουήλ με χαρά μίλησαν στα παιδιά αλλά και απάντησαν στις ερωτήσεις τους, κάνοντας επίδειξη μάλιστα και παίζοντας μαζί τους.

Ευχαριστούμε το Γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου, το ΓΕΛ Αρκαλοχωρίου, καθώς και το 1ο Δημοτικό για την άψογη φιλοξενία. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν επισκέψεις και στα υπόλοιπα σχολεία του Αρκαλοχωρίου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P